Business Danmark

Hvem er Business Danmark

Business Danmark er en samlet a-kasse og fagforening, som specielt beskæftiger sig med at hjælpe salgs- og marketingsfolk. Faktisk er Business Danmark de eneste i Danmark, som har speciale i salg og marketing. Der er flere gode grunde til at vælge Business Danmark, en af dem er, at du bliver en del af et netværk på over 32.000 salgs- og marketingfolk og på den måde kan du udvide dit netværk. En anden fordel er, at medlemmerne overordnet set er så tilfredse, at de vil anbefale Business Danmark til andre; nemlig ni ud af ti vil det. Ønsker du at skifte a-kasse, er det også nemt. Det eneste du skal gøre er, at henvende dig til Business Danmark, hvorefter din tidligere a-kasse bliver opsagt, og du mister ingen anciennitet eller rettigheder.

Hvad er vigtigst for Business Danmark overfor medlemmerne?

Hos Business Danmark er det medlemmernes virkelighed, som er den væsentligste, og derfor tages der udgangspunkt i denne. Det vil eksempelvis sige, at de ansatte er klar over, at medlemmerne skal få privatliv og arbejdsliv til at spille sammen og at der på den baggrund forsøges at skabes et fællesskab. Business Danmark kan ydermere bidrage til at udvide dit netværk, fordi der er adgang til og samarbejde med en række professionelle mennesker, som har stor indsigt i arbejdsmarkedet. Netop derfor, og fordi der i Business Danmark er fokus på medlemmernes virkelighed, er der også fokus på individet som sådan. Det skal forstås således, at medlemmerne får mulighed for personlig udvikling i form af blandt andet coaching, selvudvikling og diverse kontante fordele.

Business Danmark har i øvrigt stor fokus på at opnå succes, hvilket sker gennem omstilling og tilpasning med glæde, hvorfor Business Danmark derfor arbejder med mennesker med disse kvaliteter. Dette er også forudsætninger for at arbejde med salg og marketing. Netop denne kombination er en af årsagerne til, at Business Danmark vokser sig større og stærkere.

Business Danmark tilbyder

Ligesom alle andre organisationer, som både har a-kasse og fagforening etableret, så er der i Business Danmark forskel på, om du er medlem af a-kassen eller fagforeningen, da de to har vidt forskellige funktioner. Som medlem i a-kassen, får du stillet en økonomisk sikkerhed, såfremt du skulle gå hen og blive arbejdsløs. Udover at modtage økonomisk støtte, får du også hjælp til at søge et nyt, relevant job hurtigst muligt. Hvis du ikke mener at dagpenge vil være nok i tilfælde af ledighed, har du også mulighed for at tegne en lønsikring, som fungerer som et supplement til dagpenge. Med lønsikring kan du forsikre dig med op mod 90% af din tidligere løn. Business Danmark a-kasse hører under paraplyorganisationen, Min A-kasse, men er et selvstændigt brand med mange års erfaring inden for salg og marketing.

I fagforeningen får du juridisk rådgivning, coaching, værktøjer til selvudvikling og forskellige kontante fordele. Business Danmark støtter ingen politiske partier, men holder i stedet fokus på at være fagforening på fuld tid, og yder dertil individuel service til alle medlemmer.

Både fagforeningen og a-kassen er for alle, som arbejder med salg og marketing. Det vil sige både selvstændige og lønmodtagere kan blive medlem.

Til toppen