Fagforening og a-kasse hos Business Danmark

Hvis du er interesseret i at finde en fagforening med speciale i blandt andet marketing og salg eller en a-kasse, så kan Business Danmark være noget for dig. Inden du tager beslutningen er det dog rart at vide lidt mere om organisationen for at finde ud af, om det er det rette match til dig. Vi har fundet al den information, som du har brug for at vide for at tage den rette beslutning. Læs med videre her og find ud af alt, hvad der er værd at vide om Business Danmark.

Hvem er Business Danmark?

Business Danmark går langt tilbage i tiden, da de allerede startede i 1901. Dengang startede de dog som en forening under navnet Fællesrepræsentationen for Danske Handelsrejsende. Herefter blev fagforeningen DAH lanceret i år 1949, hvor navnet blev udskiftet til Danske Sælgere i 1996. I dag kendes fagforeningen som Business Danmark. Dette navn kom dog først til i år 2006, hvorfor det kun har heddet dette i lidt over 10 år. Hos Business Danmark kan du få hjælp, når det kommer til aftaler om løn, netværk, uddannelser, juridisk hjælp samt en masse andet. Denne fagforening har især speciale i marketing og salg, hvorfor det er, hvad der især er attraktivt ved denne fagforening for mange medlemmer.

Fakta om Business Danmark

Business Danmark har lige omkring 27.000 medlemmer i Danmark. Det er alt lige fra selvstændige til lønmodtagere og direktører. De fleste medlemmer af denne fagforening og a-kasse arbejder indenfor salg- eller marketingverdenen, hvorfor det især er en fagforening for denne type af udannede mennesker.

Det kan du få hos Business Danmark

Som medlem af Business Danmark får du forskellige fordele, når det kommer til deres fagforening. Du har blandt andet mulighed for at få juridisk hjælp, hvis du skulle få brug for det. Derudover kan du også få sparring og coaching omkring uddannelse, jobforhold, ansættelseskontrakt med mere. Business Danmark giver dig også fri benyttelse af, hvad de kalder for ”Commercial Academy”. Her får du hjælp til at forbedre blandt andet din karriere. Derudover tilbyder de eksklusive rabatter og fordele på kurser samt giver dig mulighed for at komme med på diverse besøg til virksomheder. Der er også frit valg på alle hylder, når det kommer til deres ”bibliotek”, hvor du kan finde et væld af forretningsbøger om ledelse, marketing og salg. Selve fagforeningen koster 167 kroner pr. måned.

A-kasse hos Business Danmark

Hos Business Danmark kan du også blive medlem af deres a-kasse. Hvis du bliver opsagt fra dit arbejde, kan du få dagpenge fra Business Danmark, hvis du er medlem. Derudover har du også mulighed for at få hjælp til jobsøgning med mere. Det koster 464 kroner pr. måned at være medlem af Business Danmarks a-kasse. Hvis du bliver medlem af deres fagforening på samme tid, vil du opnå en besparelse og betale 631 kroner pr. måned for begge dele.

Til toppen