Frie Funktionærer

Hvis du er på udkig efter en fagforening eller en a-kasse i Danmark, så er der i dag rigtig mange muligheder. Hvis du især er interesseret i Frie Funktionærer, så skal du læse med videre i denne artikel. I denne artikel får du nemlig al den information, der er nødvendig, hvis du overvejer at melde dig ind hos Frie Funktionærer.

Hvem er Frie Funktionærer?

Frie Funktionærer fungerer både som en a-kasse, en fagforening og lønsikring. Selve fagforeningen og a-kassen henvender sig især til lønmodtagere indenfor kontor og handel, men i og med det er en tværfaglig a-kasse kan alle blive medlem, hvis der er brug for en a-kasse eller en fagforening. Hvis du har brug for hjælp i forhold til dine ansættelsesforhold eller gerne vil have mulighed for at få dagpenge, så kan fagforeningen eller a-kassen hos Frie Funktionærer være en god idé. Frie Funktionærer er en politisk neutral organisation, hvorfor der ikke støttes nogle politiske partier i Danmark.

A-kasse hos Frie Funktionærer

Som sagt er det en tværfaglig a-kasse, som du kan finde hos Frie Funktionærer, hvilket betyder at det er en a-kasse alle kan blive medlem af. Dit arbejde er derfor underordnet, når det kommer til denne a-kasse. Det koster 475 kroner om måneden for at være medlem af a-kassen. Dette er fradragsberettiget, hvilket Frie Funktionærer giver SKAT besked om pr. automatik. Ved at blive medlem af a-kassen får du blandt andet:

  • Dagpenge ved ledighed
  • Rabatter
  • Hjælp til jobsøgning
  • Efterlønsmuligheder
  • Lønsikringsmuligheder

Samt meget mere. Der er masser af fordele ved at være medlem af a-kassen hos Frie Funktionærer, hvilket du kan læse meget mere om ved at klikke ind på deres hjemmeside.

Hvad koster a-kassen for studerende?

Hos Frie Funktionærer er det gratis for studerende at være medlem af deres a-kasse. Det kræver blot, at du går på en videregående uddannelse samt ikke er mere end 30 år gammel. Hvis du husker at blive medlem af a-kassen, vil du få dagpenge, når du er færdig med din uddannelse. Når du går på din uddannelse, sørger du for at optjene din ret til dagpenge, så du kan få det allerede efter endt uddannelse. Du skal blot huske at melde dig ind 1 år før din sidste eksamen.

Fagforening hos Frie Funktionærer

Hos Frie Funktionærer tilbyder de en af de billigste medlemskaber i Danmark. Her koster medlemskabet i alt 69 kroner om måneden. De første tre måneder er lige nu gratis, hvis du melder dig ind i deres fagforening. Medlemskabet af Frie Funktionærers fagforening giver dig adgang til blandt andet:

  • Juridisk hjælp
  • Føre sager i retten
  • Gennemgang af kontrakter

Samt en masse andet, som du kan have brug for, når det kommer til dit arbejdsliv.

Til toppen