Hvem er Min A-kasse

Hvis du har brug for en a-kasse til selvstændige og lønmodtagere, så kan det være, at du skal tjekke Min A-kasse ud. Hvis du overvejer, om du skal melde dig ind hos Min A-kasse eller ej, så skal du læse denne artikel. Her får du nemlig alle de oplysninger og informationer, som der er værd at vide om Min A-kasse, hvilket kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning.

Hvem er min A-kasse?

Min A-kasse er en a-kasse, der er lavet til både selvstændige og lønmodtagere. De er en af de billigste a-kasser i Danmark og har en lang historie bag sig. De startede for mere end 100 år siden - nemlig helt tilbage i 1914. Det er derfor også en af de ældste a-kasser i Danmark. Det hele startede som en mindre a-kasse med en vision om at hjælpe en bestemt faggruppe samt en lille smule medlemmer. Dette udviklede sig gennem alle årene, hvor det i dag er en a-kasse, der tager imod masser af forskellige faggrupper. I dag har Min A-kasse et samarbejde med hele 16 organisationer. Der er i dag lige omkring 90.000 medlemmer af Min A-kasse. De har kontorer i hele Danmark, hvorfor det er nemt at finde en afdeling, der kan hjælpe dig, hvis du har brug for det. Du kan finde kontorer i Valby, København, Aalborg, Aarhus og Fredericia. Her er der i alt 136 forskellige medarbejdere.

Hvad koster det at være medlem af Min A-kasse?

Min A-kasse er som sagt en af de billigste a-kasser i hele landet. I dag koster det 464 kroner om måneden for et medlemskab. Dette beløb sørger for, at du er fuldtidsforsikret. Hvis du bliver opsagt fra dit arbejde, vil du stadig have en indtægt, hvis du sørger for at betale for dette medlemskab.

Hvad tilbyder Min A-kasse?

Først og fremmest tilbyder Min A-kasse dig dagpenge, hvis du skulle være så uheldig at miste dit arbejde. Hvis du går ledig, så tilbyder de blandt andet:

  • Vejledning
  • Jobcafé
  • Hjælp til jobsøgning
  • Uddannelse
  • Hjælp til CV-skrivning
  • Samt en masse andet

Alle disse fordele er helt gratis, hvis du betaler for et medlemskab hos Min A-kasse. Hvis du har brug for dagpenge, vejledning eller gode råd, så skal du henvende dig til Min A-kasse. Hvis du gerne vil have mulighed for at gå på efterløn, så skal du huske, at du skal være medlem af en a-kasse. Dette gælder selvfølgelig også, hvis du er medlem af Min A-kasse.

Kåret til Danmarks bedste a-kasse

Min A-kasse er rent faktisk fået flere priser gennem årene. De er tre år i træk blevet kåret som den bedste a-kasse i Danmark med de medlemmer, der er allermest tilfredse. Denne undersøgelse er publiceret af Arbejdsdirektoratet.

Til toppen