Hvorfor skal du vælge Det Faglige Hus

Information om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus er mange lønmodtageres foretrukne a-kasse - og kan måske også blive din. I denne artikel får du al den information, der er nødvendig, hvis du overvejer at få Det Faglige Hus, som din nye a-kasse.

Danmarks største fagforening og a-kasse

I slutningen af 2014 havde Det Faglige Hus hele 100.000 medlemmer. Det Faglige Hus har eksisteret siden 2002. Dengang hed de Danske Lønmodtageres A-kasse, men ændrede navn til Det Faglige Hus i 2011. I øjeblikket arbejder der mere end 300 medarbejdere hos Det Faglige Hus. Det er selvfølgelig en a-kasse, som udbetaler dagpenge til arbejdsløse, så du altid har økonomisk støtte, hvis du skulle være så uheldig at miste dit job.

En billig a-kasse med vejledning

Hvis du vil være medlem af en billig a-kasse, så er Det Faglige Hus helt klart noget for dig. Derudover tilbyder det også hjælp og rådgivning gratis. Om du er tømrer eller lærer, så kan du blive medlem af Det Faglige Hus, da alle typer faggrupper er velkomne. Du skal derfor ikke være bange for, at du arbejde i en profession, hvor du ikke kan blive medlem, da dette slet ikke er tilfældet hos Det Faglige Hus. Hvis du overvejer at tilmelde dig Det Faglige Hus, så er det selvfølgelig rart med nogle priser. Hvis du vil vide mere om priser, så kan du klikke dig ind på deres hjemmeside. Her kan du få beregnet en cirka pris på dit medlemskab ud fra din nuværende arbejdssituation.

Medlemsfordele hos Det Faglige Hus

Udover økonomisk støtte fra Det Faglige Hus, så er der skam også andre goder og fordele ved denne a-kasse. Du kan for eksempel få tilbudt diverse gaver, hvis du anbefaler a-kassen til en ven eller et familiemedlem. Hvis du anbefaler en person, så vil du få en gave til en værdi af op til 500 kroner. Du får også massere af tilbud fra Det Faglige Hus, når det kommer til ferie og fritid. Du kan finde tilbud på sommerhuse i Danmark eller udlandsrejser som medlem.

Hos Det Faglige Hus kan du også blive forsikret i forhold til lønsikring og ulykkesforsikring.

Hvorfor du skal vælge Det Faglige Hus

Hvis du vil spare penge på en a-kasse samt være medlem af en af Danmarks største a-kasse og fagforeninger, så er Det Faglige Hus det rigtige valg for dig. Derudover er det også en fordel at alle (lige meget hvad faggruppe du er tilknyttet) kan blive medlem. Hvis du har brug for juridisk bistand, råd eller lignende, så vil Det Faglige Hus også hjælpe dig med vejledning eller tage det skridtet videre og køre en sag.

Hvis du vil vide mere om Det Faglige Hus, så kan du klikke dig ind på deres hjemmeside og finde mere information, hvis du har brug for det eller gå direkte tilhttps://akassefinder.dk/a-kasser/det-faglige-hus/

Til toppen